El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Inagurat el carril bici de les Avingudes.

e.p. | 20 Setembre, 2009 16:42

Avui s'ha inagurat el carril bici de les Avingudes, aquest carril bici supondra una alternativa de transport més sostenible i saludable. A una ciutat com Palma eran necessaris aquests carrils , per a què la gent que practica aquest esport o simplement l'agrada passetjar amb bici, no hagi de patir riscs d'atropellaments. Si bé hi ha una certa objecció per part dels comerciants de la zona, lo cert és que a la llarga serà beneficiós per a tothom, com tot serà necssari un periode d'adaptació per que la gent sapigue que té altres formes de transport alternatiu al vehicle privat, més beneficioses per a la salut i molt més ecológiques.

El carril bici de la carretera de Sant Joan de Labritja.

e.p. | 14 Setembre, 2009 17:16

L’ajuntament de Sant Joan es movilitza amb el tema de l’incorporació del carril bici, els governants d’aquest ajuntament , intentan convèncer als veïns de que no és necessari aquest carril bici i que respon només a un capritx del conseller Albert Prats. Això no és cert, aquest carril és ben necessari per a què els aficionats al ciclisme i ciutadans concienciats amb el medi ambient pugin practicar aquest esport sense tenir que jugar-se la vida a la carretera. L’insolaritat dels veïns afectats amb la complicitat de l’ajuntament de Sant Joan (recordem que només se’ls expropiarà uns pocs metres del seu terreny i que la seva casa romandra intacta) poc té que veure amb els expropiats de les autovies (aquells si que varen patir la pérdua dels seus terrenys i de les seves propietats). Els que ara clamam contra aquest carril bici callavan i miraban pel altre costat amb el tema de les macro autovies ,per la simple raó de que els que hi feian aquella barbaritat eran del seu partit polític.

Raixa ha obert les seves portes.

e.p. | 06 Setembre, 2009 07:29

A la fi Raixa ha obert les seves portes,la impressionant possessió del cardenal Despuig, pot ser visitada pels ciutadans cada cap de setmana de 10:00 a 14:00 hores. Els jardins de Raixa tenen els seus origens durant l'época árab i la seva escala i les seves fonts són imponents i no deixen indeferent, ja que recorden els jardins manieristes italians, propis del segle XVI, de fet s'han rodat pel·licules en ells. Al 2002 la finca va ser comprada pel Consell de Mallorca i pel Ministeri de Medi Ambient, que han fet les tasques de rehabilitació i conservació, a més durant els anys 80 va ser declarara BIC.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb