El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Ses Feixes netes.

e.p. | 27 Novembre, 2009 17:05

Ses Feixes del Prat de ses monges (Eivissa) han recuperat part del seu  esplendor i de la seva fisonomia tradicional.

 

S' ha realitzat una important tasca de neteja de la zona, ja que fins uns mesos era una zona totalment degradada i totalment abandonada a la seva sort,se han retirat tones de fems i bruticia i fins i tot havian trobat  cotxes abandonats.

 

El Consell d’Eivissa ha apostat per aquesta zona humida tan singular en la que es poden conjugar els valors culturals,historícs i els ecològics ( a la zona habitan i hivernan nombroses especies d’aus , algunes de les quals protegides per la directiva europea 79/409).

 

S’han recuperat els canals i s’han netejat i s’han recuperat els tradicionals portals de feixa.

 

S’ha trasformat una zona plena de bruticia i degradada, en un lloc on passetjar i estar en contacte amb la natura i poder  imaginar com era l’agricultura abans, amb aquest sistema de reg hederat del àrabs.

 

                                                                                                                                              (Segueix)

la insolidaritat dels funcionaris en temps de crisi.

e.p. | 08 Novembre, 2009 19:05

El Govern ha decidit congelar els sous dels funcionaris de la CAIB,incloent també els que hi fan feina a la sanitat i a l'educació concertada . Si bé es cert que es va pactar amb aquests col·lectius una pujada de sous, haurian de ser més conscients de la situació que vivim i ser més solidaris amb aquelles persones que no tenen feina. Els sindicats que ara es movilitzan per demanar les millores pactades,haurian de pensar que als funcionaris no els hi falta el sou cada mes i que tenen una feina ,mentres que moltisimes persones es trobam a l'atur,sense feina, sense doblers i amb una família per mantenir. Si ens trobasim en temps de bonanza económica si que serian plausibles les seves reivindicacions ,però amb la crisi que tenim haurian de pensar que amb el que reclaman es pot ajudar a gent necessitada.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb