El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Exposició sobre ses Feixes.

e.p. | 26 Maig, 2010 16:27

Fins ia 9 de juny, hi ha una exposició sobre ses Feixes al centre cultural Sa Nostra d'Eivissa.

L'exposició fa un repàs sobre la història d'aquesta zona humida i  mostra tots els seus valors ecológics,culturals i històrics.

L'audiovisual mostra com es varen crear ses Feixes pels àrabs i com varen ser considerades l'horta d'Eivissa a la època del seu màxim esplendor,també mostra en que s'han convertit avui dia i el valor natural que té especialment ornitológic,ja que moltes espècies d'aus trian ses Feixes per hivernar i ademés és lloc de pas d'aus migratòries.

Apart de les aus també hi trobam ratespinyades,granotes i insectes.

A l'exposició podeu trobar dues maquetes mot interessants, una representa una feixa amb el sistema d'aiguamolls ,la barrera de posidònia,els canyars i les plantacions i l'altre mostra com era el Prat de ses Monges quan era explotat agricolament.

Complementan l'exposició fotos antigues de la zona i fotografies dels animals i la flora que habita a ses Feixes.

 

Fiol i els corrals.

e.p. | 11 Maig, 2010 17:02

El PP no apren i no cambia,ja els poden envoltar mil i una corrupció , que ells segueixen igual.

Volen la llei a la seva mida i a la mida dels seus amics d'UM,  protegir el territori no va amb ells,el PP està més interessat en urbanitzar  i fer camps de golf que en protegir.

Sense dubte les declaracions del sr. Fiol han estat poc afortunades, vol tornar aquesta llei als corrals, ¿ a que es refereix amb aquesta expressió? a lo millor no deu saber que aquesta llei ha estat fruit del consens entre els ajuntaments i els consells insulars.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb