El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Bauzá i l' austeritat

e.p. | 26 Juny, 2011 15:45

Quan encara no feia ni una setmana de la seva presa de possessió , en Bauzá ens sorpren amb la seva primera mesura austera, pujar els sous als alts càrrecs, com si ja no cobrasin bastant, els hi puja entre un 8 i un 21%.

 

Vergonya l'hauria de donar al sr. Bauzá , predica el que no creu, diu que el seu govern es caracteritzarà per per l'austeritat i només en arribar puja els sous als seus, hauria de pensar amb la gent que no pot pagar l'hipoteca i en els que no poden posar plat a la taula, aquesta hauria de ser la seva prioritat, ajudar a la gent necesitada i que ho pasa malament per la crisi.

L'equip de govern de Bauzá

e.p. | 19 Juny, 2011 09:16

Una cosa está ben clara, l’equip de govern de Bauzá no és paritari en absolut, de sis conselleries només una dona será titular d’una conselleria.

Cosa que no és estranyar , ja sabem que el PP ni creu ni aposta pel l’igualtat (recordem la llei de igualtat que varen rebutjar per x motius, encara que els rumor diuen que el hi havia darrera era l’oposició per part de l’Opus).

 

Respecte als consellers destaca l’aposta per Gabriel Company (president d’ASAJA i suposadament independent, encara que va ser l’organitzador de la famosa tractorada durant la pasada legislatura) , per descomptat que en aquesta legislatura , el PP  no gaudira de cap tractorada.

 

El conseller de Turisme, Carlos Delgado, crec que sobran les paraules per parlar d’aquest senyor, al manco no será conseller de educació, cosa que és d’agrair

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb