El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Els molins del Jonquet continuan esperant la seva rehabilitació

e.p. | 15 Gener, 2012 18:05

.


Es Jonquet és un dels barris més emblematics de Ciutat,un barri amb tradició marinera i situat a primera linea de la badia,compta amb uns edificis caracteristics i que cada dia es van degradant més i més, fins que arribarà el dia que els molins desapareixeran,sense que ls seus veins puguin fer res per salvar-los de una situació ruïnosa i davant la qual l'Auntament no fa res per rehabilitar-los i donar-lis l'esplendor que tenian.


Aquests molins forman part de la història de Palma, i com a tals mereixen un tractament especial, és molt trist veure en l'estat que es troban, a més estan situats a prop del passeig maritim, així que els turistes i visitants es duen una imatge negativa de Ciutat.

Si es rehabiltasin,podría servir per que el barri fos turistic i reactivar l'economia de la zona.

El PP balear vulnera els drets de les dones.

e.p. | 09 Gener, 2012 16:53

El PP balear es dedica a vulnerar les lleis i drets que no els agradan, com el dret de les dones a interrompre voluntariament l'embaràs, aquest dret està reconegut legalment l'agradi o no l'agradi al sr. Bauzà,no totes les dones que volen fer ús d'aquest dret poden pagar aquesta operació.

El sr. Bauzà no es dona compte d'aquesta forma l'únic que s'aconseguirà és que les dones amb pocs recursos que vulguin fer servir el seu dret a abortar, posaran en perill les seves vides i aniran a llocs clandestins i poc recomanables però que poden pagar.


Es troban en el segle XXI i la dona ha de ser l'única que ha decidir quan vol ser mare, ningú pot decidir per ella.

La nova targeta sanitària.

e.p. | 05 Gener, 2012 17:28

Ja s'ha posat en marxa la nova targeta sanitària amb la que s'hauran de pagar 10 euros, l'única finalitat d'aquesta targeta és l'afany recaudatori. Per que pagar tant per un troç de plàstic que val cèntims...

Si de veres volen lluitar contra el frau i el mal ús de les targetes , poden fer ús de messures tan simples com demanar juntament amb la targeta el DNI o NIE del pacient en els ambulatoris i pacs, així es comprova si és realment la persona que figura a la targeta.

Ja veurem com la próxima messura que prendan, per molt que ara ho neguin serà el copagament sanitari, temps al temps.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb