El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Torna el certificat de resident

e.p. | 12 Abril, 2012 17:24

Està vist que governant el PP tornam cap a enrere , ara en els pressuposts generals de l’Estat diuen que per continuar amb el descompte de resident és necesari presentar el certificat de residència, es veu que amb el DNI, a on posa clarament el lloc en qual residireixes no és suficient.

Ben aviat quan entri en vigor aquesta mesura com t’oblidis de treure el certificat hauras de pagar com si fossis resident peninsular.

Ara entenc perfectamnt l’eslogan de" Con Rajoy es posible", per què AMB cent dies de govern hem retrocedit un caramull d’anys , i no només amb els certificats si no amb els drets dels treballadors i en les diverses retallades.

Espanya és realment un estat aconfesional?

e.p. | 08 Abril, 2012 09:51

La Constitució en el seu article 16.2 no deixa dubte, però el governants del PP fan cas omis a aquest article, aquest aspecte presentava avui el Consell, al igual que l'Ajuntament, a Cort també es podian veure les senyeres a mitja asta.

Està vist que la dreta i l'Esglèsia són inseparables, fins al punt que s'està retallant per tot menys a l'asignació que es dóna a l'Esglèsia.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb