El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

No al TIL

e.p. | 01 Octubre, 2013 20:22

Com és potser ten prepotent i caparrut com és el president Bauza, 100.000 persones al carrer demanant la derogació del TIL no representen a la majoria de la societat.

I ell a qui representa per què amb aquesta regla de tres tampoc representa a la majoria de la societat.

Els docents compten amb el suport de la societat i el govern de quin suport compta?

Ja està bé de fer demagògies i reunions inútils que només serveixen per accentuar encara més la seva posició quasi dictatorial i les seves excusses del programa electoral, el seu programa electoral no diu res del TIL i no diu res dels disbarats que volen fer, així només aconseguiran que els nins no sàpiguen ni anglès ni matemàtiques ni la resta de assignatures que es donin en anglès.

És vergonyós veure a un ministre digent que els nins balears són victimes dels professors, els professors són els professionals que de veritat saben el que és bo per l’educació i aprenentatge dels infants, per què no els fan cas i escolten les seves reivindicacions, per què na Camps i en Bauza en davallen d’una vegada de l’ase i rectifiquen

Una cosa si que ha aconseguit en Bauza i és unir a tota la societat de les illes

Comentaris

pregunta a Juana Mari

de PPena | 01/10/2013, 21:47

Consellera Jauna Mari, penso que en tot cas, són vostès que tergiversen amb propaganda fraudulenta sobre el TIL, i amb els doblers de tots. M'ho digui, Sra. Consellera: què li ha costat aquesta vergonyosa campanya de propaganda sobre el til: no té doblers per convocar les beques de menjador d'aquest curs i en té per intoxicar?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb