El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Turisme de qualitat

e.p. | 06 Setembre, 2006 19:55

No fa molt el Govern Balear va dir que la ocupació hotelera a Mallorca i a les Pitiüses era tot un éxit. De veritat és un éxit tenir un turisme de baixa qualitay que només cerca sol i platja i altres tipus de diversions ( especialment a Eivissa)? El turisme és el motor de la economía balear i per tant s'han de cercar formes per atreure cap a les nostres illes un altre tipus de tusrisme,s'hauria de potenciar el turisme familiar i cultural que ademés de rentar la cara a les Balears donaria més ingresos que els turistes actuals.

Comentaris

turisme asqueros

madò llúcia | 19/09/2006, 12:43

Gaudesc moltíssim de veure com disfruten de veurer-me ballar ball de bot els turistes, els hi encanta veure la nostra cultura, és clar que no s'ha de usar el folklore per atreure el turisme, sinó que s'ha de mostrar com part de la nostra cultura que és, formant part de la cultura actual, ja que en som bastants que ballam a plaça cada vegada que hi ha una ballada. Però el problema és que La cultura fa les persones lliures, i això no interessa!

TURISME

anonimo | 12/01/2007, 08:47

mira, el que pasa es que els carrers d'eivissa, les carretes,alguns pobles estan en molt mal estat,i per aixo nomes ve turisme discotequer.... i tambe l cantidad de hotel que hi ha dona fastic i damun que son tambe fastigosos,hi que millorar la imatge d'eivissa.he dicho

Totalment d'acord amb tu anomino

Esther | 12/01/2007, 12:11

Si tens tota la raó anonimo, s'hauria de millorar molt l'imatge que té Eivissa cap a l'exterior.
Al govern no li preocupa això, només li preocupa que els hotels estiguin plens a qualsevol preu, s'hauria de fomentar un turisme de qualitat i familiar no de quatre drogates maquineros.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb