El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El que representa el PP balear

e.p. | 28 Setembre, 2006 11:04

El PP balear representa un model social esgotat on l'amiguisme i el clientelisme són el seu plat fort.No creuen en el diàleg ni en el consens i la participació dels ciutadans és nul·la. No hi han polítiques de cohesió social, es prioritzen els bens privats sobre els públics, per el PP és més important l'interés particular que el general. El govern només inverteix en carreteres però quant inverteix en educació, sanitat i medi ambient? A aquestes illes fa falta un model territorial més sostenible, millorar el sector primari,atreure un turisme de qualitat,fomentar les noves tecnologies i moltes més coses que els que ens governen encara no s'han adonat.

Comentaris

tens raó

Miquel | 28/09/2006, 13:02

Segurament tens tota la raó. Però el problema no és el que pensa o fa el PP sinó el que pensa i el que fa la majoria de gent que en aquestes illes, any rera any, acaba votant al PP amb més d'un 40% de recolzament, excepte a Eivissa que arriba al 50%. No és canviar el govern, que també, sinó . . . . .

Quanta raó tens!

Holaiquetal | 28/09/2006, 13:37

El que un es pregunta davant de tot això és.... I perquè els voten???!!! És desesperant, la gent té una vena als ulls.

Teniu raó

Esther | 01/10/2006, 16:41

Si tothom sap el que fa i vol fer el PP i encara els hi voten, això és ben trist, supos que hi ha gent que vota per inercia a un partit independenment del seu programa i dels seus ideals.
Tal vegada hi hauria que obrir els ulls a aquesta gent.

Perdon

Azathoth10 | 04/10/2006, 11:26

Yo nunca he votado al PP,pero si soy sincero el Pp que mas me gusta es el Pp balear ( aunque no sea perfecto ). Votar al resto de partido es un voto al nacionalismo que perjudica al turismo y a la libertad en general.

Defender los derechos individuales es lo que nos garantiza que en general tengamos libertad. Defender los derechos colectivos es lo que hacen las dictaduas y por ejemplo lo que hace Iran.

Seamos sinceros, que nos interesa mas, que nos bajen los impuestos, que haya trabajo, que haya seguridad etc o que se invierta mas en obras culturales catalanistas? Por eso la gente vota al PP, porque defiende sus liberades indivisuales.

El PSOE es bastante parecido al PP, pero en las islas es muy nacionalista por tanto es bastante dificil votarle.

Que hay de malo en esto "", es prioritzen els bens privats sobre els públics""¿? que es mas improtante que defiendan tu casa, tu empresa, tu trabajo, tu familia o que defiendan la construccion o no de un parque? por ejemplo.

Re: El que representa el PP balear

Azathoth10 | 04/10/2006, 11:30

"""però quant inverteix en educació, sanitat i medi ambient"" En educacion poca cosa mas se puede hacer,el actual sistema, como el anterior y el anterior, no han salido demasiado buenos. En sanidad es importante invertir, ahi tienes razon, lo que no entiendo es que los ancionalistas pongan por delante sus intereses ideologicos a la costruccion de un hospital en La Real... El mediaviente se deteriorara irreversiblemente, por eso hay que crear zonas verdes en sitios impruductivos. Yo no entiendo como la gente esta en contra delso camposde golf ( no digo que sea lo mejor, pero el impacto medioavential no es que sea 0 sino que es positivo )

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb