El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Complit? Amb qui han complit?

e.p. | 22 Abril, 2007 16:53

Crida l'atenció la campanya electoral que està fent el PP balear, Complit, què és el que han complit? i amb qui?. L'obligació dels governant és millorar la societat en la que vivim i no fer creure que sense ells no s'haguès fet res. Que han fet quatre hospitals, molt bé, però no han possat que com en el cas de l'hospital d'Inca han complit amb els seus afiliats i simpatizant donant-lis un lloc de feina a l'hospital. A un cartell diuen que ara tenim les carreteres que ens mereixem, es mereixen els eivissencs la barbaritat que els han fet? segur que no, però han complit amb n'Abel Matutes, principal beneficiari de les autovies eivissenques. Han fet no sé quantes places noves a les escoletes, però no han fert res amb els col·legis públics que es cauen a bocins per què necessiten reformes urgents. Aixì que valdria més que diguessin que han complit, per què amb els ciutadants no ho han fet, només han complit amb els seus.

Comentaris

Complit? Amb quí han complit?

PELEGRI | 09/05/2007, 23:16

- No han complit amb el turisme, perque el turistes no els han recuperat ells i a més dins el sector hi ha traballadors sotmessos a uns horaris i sous precaris.
- No han complit amb les carreteres, perque no ens marèixem arribar més prest als embossos de ciutat i tenir, sols per a possar un exemple, carreteres com la que va de Montuïri a Sant Joan i a Petra.
- No han complit amb el transport públic modern, perque el metro fa més d'un segle que funciona a Europa i, a Espanya s'ha demostrat que no és la millor opció. Amb tot i amb això, la part forana pateix un transport públic penós.
- No han complit eliminant l'impost de successions, perque fa beneit l'haver de pagar una cosa que és teva i..., perqué no eliminen la taxa del registre i els honoraris del Notari?
- No han complit amb les places educatives, perque encara hi ha molts de pares i mres que han de fer mangarrufes per garantir escolarització als seus fills.
- No han complit amb l'atur, perque la reducció de gent aturada se deu a una cojuntura i a una bonança econòmica. Que hi hagui una crissi a Europa, meam que dirá En Matas!
- No han complit amb les residències i centres de dia, perque encara hi ha moltíssima gent desatessa.
- No han complit amb l'espai natural protegit, perque l'únic que saben fer és possar fites temporals per a delimitar fins a hon poden construir i urbanitzar.
- No han complit amb l'aigua, perque ni han inventat les dessaladores ni un interruptor per a fer plourer. Al Pla de Mallorca, a una casa a hon hi viuen dues persones, el cost de l'aigua és de 0,27€/dia més 0,28€/dia que corresponen a taxes varies. Ah, amb tot i amb això, l'aiua no és potable i el clavegueram és més vell que el pastar.!
- No han complit amb l'atenció sanitaria perque 4 hospitals més aprop teu no garantèixen que tenguis una bona atenció. Sos per citar un càs, el meu, es a dir, no m'ho han contat: després de messos d'espera perque me donin hora per un tractament continuat de BCG al Hospital de Manacor, el cap de depertament d'Urologia me nega la terapia i això que estic afiliat a la Seguretat Social desde l'any 1980, ara fa 27 anys.
PERQUE NI EN JAUME MATAS, NI NA ROSA ESTARÀS SON GENT DE PARAULA, COM SEMPRE: jO NO VOTARE PP.!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb