El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

El PP s'en riu dels veinats de Pere Garau.

e.p. | 14 Maig, 2007 16:41

Avui han repartit propaganda del PP pel meu barri, Pere Garau funciona,això deu ser per riure's dels veinats d'aquest barri, per què aqui no funciona res. No tenim cap centre cultural ni biblioteca ni res parescut. El centre de salut ha quedat petit per l'augment de població i no dana abast. Hi ha inseguretat ciutadana i poca presencia policial. No hi han zones verdes, el més parecut a una zona verda és la plaça de Les Columnes i a segons quines hores s'omple de gent poc recomanable. Al carrer Mariano Aguiló hi ha un bar que obri sense cap permis, tanca quan li dona la gana, ven drogues, té la música forta, gent al carrer cridant , beguent i fent les seves necessitats enmig del carrer, els veins que no poden dormir i que ja no saben que han de fer per què l'Ajuntament no passi d'ells i els doni una solució. El barri en general no està massa net i moltes de vegades els fems s'acumulen al costat dels contenidors dies i dies. Idò menys mal que Pere Garau funciona per què si no... Està vist que la batlessa només s'enrecorda d'aquest barri quan hi ha eleccions per què durant la resta de legislatura aquest barri no existeix, deu ser una barriada de 2ª com moltes altres barriades palmesanes.

Comentaris

cimentiments

marc masmiquel | 19/05/2007, 10:17

Querida Esther,
en sintonía con tu blog, la temática y la sensibilidad que nos hace falta par aprovocar un cambio en las islas, te envio e invito a una exposición en clave reflexiva que se inaugura hoy (sábado 19) y está hasta el 26.
---------------------------
CIMENTIMENTS (o... no m'asfaltis el respecte!):
UN EXVOT ABANS DEL VOT (una setmana de reflexió).

Monestir de la Real, del 19 al 26 maig 2007

La corrupció, el consum voraç del territori per autopistes i adossats endossats, les promocions urbanístiques, milions de turistes, més hotels, aigua per a golfs i piscines, l'excés de fems, enderrocs i contaminació...

CIMENTIMENTS (o... no m'asfaltis el respecte!) és un crit contra aquesta agressió, una crida al respecte. Artistes, músics, escriptors, intel·lectuals i persones sensibilitzades han reaccionat davant la corrupció abassegadora, davant la destrucció del paisatge i de la cultura que assolen l'illa.

UN EXVOT ABANS DEL VOT és una proposta oberta, una invitació a participar amb una paraula, un poema, un escrit, un dibuix, una fotografia, un objecte, o qualsevol altre mitjà d'expressió creativa per transmetre amb força aquest cimentiment, el sentiment que ens provoca aquesta realitat.

Una peça/súplica, un projecte col·lectiu que recull totes les aportacions en un sol espai, tot emulant aquells indrets dels monestirs i els convents que estan farcits de fotografies, de peces ortopèdiques i de tota mena de parafernàlia emotiva. En definitiva, un exvot, una ofrena per la treva, una súplica al sentit comú, una crida al respecte… El resultat d'aquesta ofrena col·lectiva es donarà en custòdia al Govern de les Illes Balears, per tal que sempre tenguin present la súplica de tots els participants d'aquest esdeveniment.

La Real, monestir als antics afores de Palma, recinte medieval, centre de cultura i d'història amenaçat greument per l'especulació explícita i il·lícita de personatges perillosos i molt ben situats, és un marc magnífic des del qual plantejam aquest esdeveniment cultural, que pretén ser un crit per aturar la destrucció del territori, de la identitat i del patrimoni social i cultural.

ON I QUAN
Monestir de La Real, camí de la Real,3 (entre la carretera de Valldemossa i la d'Esporles). Palma de Mallorca.

Dissabte 19 19h.
Inauguració, recepció i muntatge dels exvots. Taula de manipulats "crea el teu exvot", performance de "Au Ments", acció "Perdonen las molestias, trabajamos para usted" i videoprojeccions amb música.

Dijous 24 20'30h.
Nit poética.

Dissabte 26 19h.
Festa de la reflexió: Conferéncia "Indiosincrácia en las Islas Baleares" a càrreg de Llonovoy, acció de ceremonia i cloenda de la ofrena-súplica, teatro de La Lavanderia i concert de Rock&Press,

Els tres dies hi haurà servei de bar, amb menjar i beure.

De diumenge 20 a divendres 25 romandra obert per visitar i afegir exvots de 16h a 21h.

COM PARTICIPAR-HI:
INFORMACIÓ TÈCNICA
-Es prega que els exvots no superin les dimensions 40x40x40 cm.
- Recepció d'exvots a partir del 17/05/07 al:
Monestir de La Real, Cami de La Real num 3, Palma 07010
(entre la carretera de Valldemossa i la carretera d'Esporles).
- Recepció d'exvots per correu electrònic: info@cimentiments.org

- Enlace web:
cimentiments.org

Teatre

Manel | 23/05/2007, 16:28

Jo visc a la mateixa plaça des mercat, i alucino amb les propostes pel barri: més neteja, més freqüència de busos, i més iluminació (?).

Ara se'n recorden? I això de "més" neteja... que potser ara n'hi ha? irònic

I el miting de na Cirer a la plaça, trist: simpatia, bones paraules, un casal de gent gran de públic (si no, qui hauria?), megafonia a tot volum, i quatre croissants que volaren en cinc minuts (ni en això foren generosos).

Teatre. Tot teatre, que ni se'l creuen. Això sí: quatre càmeres de tv (a un míting de n'Aina Calvo una, i gràcies). Quin paripé.

No tenen vergonya

Esther | 25/05/2007, 16:13

I t'has fixat Manel que ara des de fa una setmana cada dia pasa el cotxet d'EMAYA que fa net els carrers, abans pasava poc però ara com hi ha eleccions... i ademés avui han arreglat les rajoles rompudes, anda que el PP no té cara, el que va fer en quatre anys ho fa ara.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb