El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

En Rajoy vol reformar la llei electoral.

e.p. | 19 Juliol, 2007 14:29

El PP té mal perdre, això no és nou, de cada vegada els hi costa més aceptar una derrota, per això en Rajoy vol reformar la llei electoral, per fer-la a la seva mida i provar si d'aquesta forma poden guanyar. En lloc de reformar lleis haurien de fer examen de consiència i reconeixer els seus errors,al manco ho haurian de fer per a la gent qie els ha votat,però són massa prepotents per reconeixer que la seva mala gestió els ha perdut i és més còmode i més fàcil donar la culpa a la resta de partits.

Comentaris

No ho faran.

Joan | 19/07/2007, 15:15

Ara ploren molt perquè han perdut Balears i no han sabut pactar amb UM (cosa comprensible, tal i com els van tractar la passada legislatura), però no ho faran per dos motius:

1r. Perquè la llei electoral actual els beneficia a ells front les minories. Per això la van fer tal i com ara està. De fet, amb un sistema proporcional, tant BLOC com UM guanyarien un escó a costa del PP.

2n. Perquè la reforma que proposa Rajoy és inconstitucional segons la majoria de juristes. Tocaran la sacrosanta constitució per poder governar?

Per cert, què en deu pensar el PP de Sineu de la reforma que proposa Rajoy? Tenc entès que han donat la batlia a UM, que té un esquifit 12% dels vots…

Coherència

Manel | 22/07/2007, 02:05

Si volen reformar la llei electoral, tema absolutament lícit, que ho facin amb consens, menys oportunisme i més planificació. Començant per posar llistes obertes i reformar el Senat perquè no sigui un tràmit buit de contingut.

Resulta curiós que ho demanin ara, quan l'últim partit que pactava amb ells a tota Espanya (UM) també els ha deixat sols. Sort dels canaris que els han tornat a deixat participar.

Re: En Rajoy vol reformar la llei electoral.

Esther | 22/07/2007, 10:53

Si, s'han quedat més sols que la una, per sort la resta de partits han vist com són realment i ja no els recolçen,o canvian molt ( cosa improbable) o estaràn sols per una bona estona :).

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb