El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

Les irregularitats i les chappuces de les autovies d'Eivissa.

e.p. | 03 Juliol, 2010 20:38

A la fi una auditoria ha tret a la llum el que tothom sabia de les autovies eivissenques.

Les autovies tenian un pressupost de 8 milions però varen costar 150 milions d'euros, això no és el doble ni el tiple sino moltisim més.

Resulta que el govern no era competent per realitzar aquestes obres, ja que el Consell té aquesta competència transferida, les famoses máquies llevaneus que es varen  comprar per fer net de la neu les autovies, ja que any rere any hi han abundants i copioses nevades a l'illa, i que ningú ha vist ni ha trobat encara.

Els materials emprats al tunel són de baixa qualitat i  a més existia un informe desfavorable de recursos hídrics per fer la trinxera, però es va fer de totes formes.

Es varen infringir lleis com la de patrimoni al no destinar el 1% per a fins culturals i no es va fer el preceptiu informe d'impacte medi ambiental .

Aquestes obres eren innecessaries i no adaptades a la realitat de l'illa però es veu que afavorexian a algú molt important.´

L'auditoria ha donat la raó a aquells ciutadans que es manifestaren i es varen oposar a la seva construcció, i a les persones que varen perdre ca seva i els seus terenys pel capritx de l'anterior equip de govern. 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb