El racó de n'Esther

L'actualitat de la nostra illa, de la nostra comunitat i altres temes d'interés.

La vaga dels controladors aeris.

e.p. | 06 Desembre, 2010 15:31

Els controladors aeris s’han passat, han fet pols els somnis de molta de gent que volia aprofitar el pont per tenir unes merescudes vacances o bé per visitar a la familia. Han anat a fer mal i han perjudicat a milers de persones .

Han deixat atrapades als aeroports a milers de ciutadadans i de turistes que volien tornar als seus països. Ells han dormit comodament als seus llits mentres que moltisima gent ha hagut de dormir al terra de l’aeroport, moltes families amb nins i amb gent major s’han vist obligades a dormir com ha pogut dins dels aeroports, menos mal que Protecció Civil i l’Exercit han fet més humana aquesta situació donant flassades a la gent obligada a pernoctar allà.

Aquesta vaga encoberta ha servit per què els controladors perdesin la poca creabilitat que tenian, si de veritat estan estresats que cerquin una altra feina, però clar en un altre treball no tendrian aquest sou (recordem que cobran una mitjà de uns 250,000 euros i de vegades molt més) la rabieta bé per què volian continuar cobrant les hores que estan a ca seva amb el busca, (a tohom ens agraria cobrar per estar a casa fent el que volem), són uns privilegiats i encara volen més privilegis.

Ara es queixan que están militaritzats, ¿qué esperavan? ¿qué el Govern es quedàs de braços creuats mentres ells mantenian a tot el país paralitzat? La resposta del Govern ha estat la correcta, i de debó es mereixen que tots anessin a ,per qué el que han fet és molt greu, si volen fer vaga que la facin, però amb uns serveis mínims,garantizant la lliure circulació de persones en tot el territori nacional, han vulnerat el drets constitucionals i qualsevol sanció que els hi pugui correspondre és poca en comparació amb el mal que han fet, haurian de pagar totes les perdues ocasionades a les companyies aereas, als hotels que s’han vist afectats per les cancelacions.

Comentaris

reformes carnisseres...

beeeeeeee | 06/12/2010, 17:02

El govern si s'està passant amb les reformes, i nosaltres com a mens beeeeeeeeeeeeeee beeeeeeeeeee

Re: La vaga dels controladors aeris.

peptorro | 06/12/2010, 17:14

Esther, pot ser que lo que han fet els controladors -que sols sabem el que diuen els masmedia- et faci ràbia. Però el que ha fet el govern, a mi em fa por, pànic.

Re: La vaga dels controladors aeris.

peptorro | 06/12/2010, 17:15

Esther, pot ser que lo que han fet els controladors -que sols sabem el que diuen els masmedia- et faci ràbia. Però el que ha fet el govern, a mi em fa por, pànic.

Re: La vaga dels controladors aeris.

peptorro | 06/12/2010, 17:16

Esther, pot ser que lo que han fet els controladors -que sols sabem el que diuen els masmedia- et faci ràbia. Però el què està fent el govern, a mi em fa por, pànic.

Re: La vaga dels controladors aeris.

peptorro | 06/12/2010, 17:17

oH, me triplicat. Es que em donava error una i altra vegada.

beeeeeeee

beeeeeeeeee | 06/12/2010, 17:30

Aquest govern està acabant amb els drets guanyants per molts treballadors durants decades...

a Peptorro

Joem | 11/12/2010, 22:09

Com que sols saps el que diuen els massmedia, no tens cap amic que estigues atrapat? no m'ho puc creure.
Que es varen aixecar i varen partir del lloc de feina, que això no es una vaga, ni salvatge ni res, això es tenir poca vergonya i un sabotatge, les vagues no son això i des de l'esquerra ho hem de deixar clar.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb